Team trainingen

Team trainingen

Deze praktische training zit vol inzichten over jezelf en anderen en geeft antwoord op volgende vragen:

  • Wat is mijn eigen voorkeursstijl?
  • Waarom gaat de communicatie met bepaalde teamleden soms moeizaam?
  • Benutten we de verschillen in ons team wel optimaal?

Je ontdekt tijdens deze training je unieke persoonlijkheidstype. Met deze informatie ga je jezelf beter begrijpen, weet je hoe je overkomt op anderen, krijg je inzicht in je natuurlijke talenten en de mogelijke richtingen voor je verdere ontwikkeling.

 

Doel van de teamtrainingen

Bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van de teamleden;

  • Het verbeteren van de samenwerking door het herkennen en waarderen van de verschillen tussen teamleden;
  • Het creëren van een prettig werkklimaat waarin de talenten van de teamleden maximaal worden benut.

 

MBTI® een krachtig en veelgebruikt instrument

MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) is wereldwijd erkend als een zeer krachtig instrument voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. MBTI® beschrijft op een positieve en constructieve manier de verschillen tussen mensen en is hiermee het meest gebruikte persoonlijkheidsinstrument ter wereld.

 

Training

  1. Invullen vragenlijst: Alle deelnemers vullen via internet voorafgaand aan de training een digitale MBTI-vragenlijst in.
  2. Training: Tijdens minimaal twee of meer trainingsdagen oefenen we met de verschillende voorkeuren, zodat ook inzicht wordt verkregen in de voorkeuren van elkaar. Men krijgt inzicht in hoe deze verschillen te gebruiken om de samenwerking in het team te optimaliseren. Iedereen ontvangt een persoonlijke MBTI® rapport. Afhankelijk van de wensen kunnen getraind worden, zoals feedback geven, communiceren, beïnvloeden, conflicthantering, etc.

 

Waarom Werk & Houding?

Ik ben Marianne Wennink, eigenaar van Werk & Houding. Ik ben gecertificeerd MBTI-coach en gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en re-integratie. Het is mijn passie jou je kwaliteiten en kracht te laten vinden en dit te verbinden aan je werk. Bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (06 53538796) of ga naar het contactformulier.

Marianne Wennink