Privacyverklaring

werkenhouding.nl is een website van Werk & Houding

Verwerkte persoonsgegevens

Werk & Houding kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Werk & Houding, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Werk & Houding verstrekt. Werk & Houding kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Waarom Werk & Houding gegevens nodig heeft

Werk & Houding gebruikt je gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert je via digitale berichtgeving over algemeen marketingnieuws, actualiteiten en eigen projecten. Werk & Houding bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Werk & Houding worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website Werk & Houding. Werk & Houding gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Werk & Houding maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Werk & Houding bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. 
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. 
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Werk & Houding te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Werk & Houding heeft hier geen invloed op.

Werk & Houding heeft Google geen toestemming gegeven om via Werk & Houding verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@werkenhouding.nl. Werk & Houding zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien je er met Werk & Houding niet uitkomt kun je hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

Werk & Houding neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Werk & Houding maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Werk & Houding verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Werk & Houding op via info@werkenhouding.nl.

Contactinformatie Werk & Houding

Lisztgaarde 89
5344 EC Oss

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 17272535
Telefoon: 06 5353 8796
E-mailadres: info@werkenhouding.nl

 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.