Mijn aanpak

“Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, blijf je krijgen wat je altijd hebt gekregen.”

Marianne Wennink, van Werk & Houding activeert mens en organisatie. Ik richt mij op het begeleiden van de mensen binnen een organisatie, of individueel, in zowel de fysieke- als in de mentaal- en emotionele- problematiek.  Als mensen balans hebben in hun fysieke, mentale en emotionele welzijn, zullen zij zich veel energieker voelen. De kerngedachte in mijn aanpak is inzicht geven in hoe deze balans gevonden kan worden. Door goede handvatten te geven stellen mensen zich actiever op. Door gebruik te maken van de individuele talenten van mensen krijg je weer energie van mens en organisatie.

Mijn aanpak

Fysieke ondersteuning kan ik mensen geven door mijn ruim 30 jaren ervaring als (bedrijfs)Oefentherapeut Cesar. Als geen ander weet ik hoe ik met mijn aanpak mensen weer hun fysieke balans terug kunnen vinden.

Door gebruik te maken van de Myers-Brigss Type Indicator (MBTI®) krijg je inzicht in je eigen persoonlijkheids voorkeur. Het is een veelzijdig instrument dat individuen en teams diepgaand inzicht verschaft in hun eigen persoonlijkheidsvoorkeuren en die van anderen. Met behulp van MBTI® leer je jouw unieke talenten ontdekken. Je krijgt meer inzicht in je motivaties, aangeboren sterke eigenschappen en ontwikkeling.

Naast het sterke instrument MBTI, maak ik ook dankbaar gebruik van NLP, Neurolinguïstisch programmeren, een methodiek die mij ondersteunt in het coachen. Tevens gebruik ik het krachtgericht coachen van Fred Korthagen om mensen weer krachtig in het leven te laten staan. Door deze kennis en ervaring lukt het mij mensen weer die energie te geven die zij zelf nodig hebben om de stappen voorwaarts te zetten en hun eigen diamant weer te laten stralen.

mijn aanpak