Marianne Wennink

Marianne Wennink

Als bedrijfs-bewegings therapeut heb ik bijna 35 jaar gewerkt in mijn eigen praktijk. In al die jaren kwam ik bij veel organisaties waar ik veel zag gebeuren. Dat gaf mij het inzicht dat gelukkige mensen meer nodig hebben dan alleen fysieke ondersteuning.

Ik ben mij gaan verdiepen in coachopleidingen; al ruim 10 jaar gekwalifiseerd MBTI-trainer/coach. Ik raak steeds weer enthousiast als ik zie hoe blij medewerkers worden als zij zelfinzicht krijgen en daardoor weten dat anderen anders zijn. Door mijn opleiding als NLP-practitioner en master kwam er nog meer verdieping in mijn coachen. De opleiding ‘krachtgericht- en ‘zijnsgericht’-coachen van Fred Korthagen geeft mensen inzicht in het doorbreken van patronen die het functioneren in de weg staan. Met deze volle toolbox coach en train ik professionals op zowel fysiek, emotioneel en mentaal welzijn.

Ik gun het elke professional mee te mogen denken plezier te hebben in het werk en de vrijheid te krijgen om zichzelf te kunnen en mogen ontwikkelen.

 

Wat is mijn kracht

Mijn drive is het creëren van een efficiënte werkomgeving waar betrokken professionele medewerkers autonoom en doelgericht kunnen werken. Met mijn passie voor psychologie, mensen en verandering, help ik individuen en teams in het nadenken, leren en aanpassen in de organisatie, zodat ze dagelijks kunnen slagen en zichzelf overtreffen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je je passie volgt, en werkt met je sterke kanten en jezelf uitdaagt, alles mogelijk is om grote dingen te laten gebeuren.

 

Marianne Wennink